Je kunt reinigen op diverse manieren, kies een methode die past bij je lichaam en levens style. 

Reinigen: de sleutel tot gezond leven
Sinds ik mijn lichaam door regelmatig te reinigen ontdoe van stoffen die daar niet thuishoren is mijn conditie enorm verbeterd en heb ik minder last van pijnen en kwalen. Regelmatig reinigen voorkomt blokkades, vermoeidheid en ziekten. 

We leven in een maatschappij met luchtverontreiniging, stress en onnatuurlijke voeding. Hierdoor wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam geblokkeert, waardoor je je vermoeid, futloos en prikkelbaar kan gaan voelen en uiteindelijk zul je ziek worden. Veel ziekten en aandoeningen worden veroorzaakt doordat afvalstoffen de systemen in het lichaam blokkeren, waardoor virussen, schimmels en bacteriën hun gang kunnen gaan.
 
Door het lichaam grondig te reinigen kan het zich weer herstellen. Vooral darmen, lever en nieren kunnen hulp gebruiken. Mensen die hun lichaam reinigen voelen zich gezonder, fitter en veerkrachtiger. Er zijn verschillende manieren om te reinigen, passend bij ieders lichaam en lifestyle. 
 
Regelmatig reinigen is de sleutel tot een energiek, pijnvrij en gezond leven. Hieronder een aantal mogelijkheden:
 
Een rustige start: Heet water kuur. Kook 1200ml bronwater of gefilterd water (geen leidingwater) gedurende 20 minuten waarin 1 theelepel geraspte verse gemberwortel is toegevoegd.
Deze hoeveelheid water kookt in tot ongeveer 1000ml, doe dit in een thermoskan en drink over de dag verspreid. Dit kun je 6 weken lang doen. Er kan evt. ook theelepel kurkuma aan het water worden toegevoegd worden.
Tijdens de kuur zoveel mogelijk gezond eten. Zo min mogelijk dierlijk vetten, zo min mogelijk slechte koolhydraten. Veel verse groenten en fruit. Zo weinig mogelijk koffie en alcohol.
Evt. tevens gebruik maken van thee voor blaas en nieren en/of Heel trias kuur. Tijdens deze kuur kunt u reacties krijgen omdat er sterk ontgift wordt. Het is raadzaam om naast het gemberwater ook veel gewoon water te drinken om alle gifstoffen beter te kunnen afvoeren.
 
Trias Heel te koop in deze webwinkel
Is een zachte manier van reinigen geschikt voor mensen met degeneratieve ziekten en degenen die een chemokuur ondergaan, niet geschikt voor mensen met zwakke nieren.
Trias Heel bestaat uit Lymphomyosot wat het hele lymfevaatstelsel draineert, Hepeel wat de functies van de lever en galwegen stimuleert en Reneel wat de functies van de nieren, blaas en urinewegen stimuleert.
 
Andreas Moritz, de ongelovelijke lever- en galblaaszuivering.
voor meer info www.shiatsu-wageningen.nl of zie boek.
Intensieve reinigingskuur om lever en de galblaas van galstenen te bevrijden. De leverzuivering vereist 6 voorbereidingsdagen, gevolgd door de eigenlijke reiniging, die 16 tot 20 uur duurt. 
 
Voor de leverreiniging altijd darmen ontgiften kan met
Aloe Vera sap, Colosan te koop in deze webwinkel, of hoge darmspoeling.
 
Colosan voor een goede darm hygiëne
Vertering & Oxidatie De gemiddelde mens loopt rond met zo’n 3 tot 6 kilo onverteerd materiaal wat aan het gisten is in de ingewanden en de dikke darm. De vertering is een proces van oxidatie, dat is de reden dat we warmte afgeven, carbon dioxide en sulfur dioxide. Net als de motor van een auto wanneer er niet genoeg zuurstof bij de brandstof komt krijg je onvolledige verbranding waardoor er restanten achterblijven. Als je extra zuurstof toevoegt verbrandt dit restant alsnog. Als deze restanten zich ophopen en beginnen te rotten gaat je lichaam ze verpakken in slijm waardoor je lichaam er niet mee vervuild kan worden. Colosan zet deze slijmproppen om in carbon dioxide en water dat voorzichtig wordt afgevoerd. Het is ondenkbaar om een week zonder tandenborstel of wc papier te leven, echter, wanneer heb je voor het laatst de 6 meter ertussen schoongemaakt? 
 
Het in slijm verpakte materiaal is potentieel het grootste gezondheidsriscico dat je loopt. Het is giftig materiaal wat zich ophoopt en eventueel in je bloedbaan kan lekken. Hier kunnen de bacteriën en virussen soms ook weer vermeerderen. Het in slijm verpakte materiaal is een goede voedingsbodem voor parasieten en voor schimmels zoals Candida. Door het gebruik van Colosan kun je dit opruimen.
 
Veel therapeuten raden aan om een detoxkuur te doen voor de lever, nieren, de bloedbaan en de lymfen, maar als eerste moet je de darmen reinigen anders kunnen de afvalstoffen uit de andere organen niet afgevoerd worden. Een voordeel van het reinigen van je darmen is dat voedingstoffen en mineralen weer beter opgenomen kunnen worden. Dus je hebt meer profijt van het voedsel dat je tot je neemt. De darmen gaan efficiënter werken waardoor je meer energie zult krijgen.
 
Colosan zorgt dat er zuurstof en ozon in de dunne en dikke darm komt waardoor deze gereinigd worden. Bij de eerste reiniging gebruik je 2 tot 3x per dag 8 tot 10 dagen colosan, na deze reiniging doe je het 1 tot 2 x per week als onderhoud. Het is belangrijk dat je colosan op een lege maag inneemt, dus minstens 4 uur nadat je iets gegeten hebt. Na inname wacht je 1 tot 1,5 uur voordat je weer gaat eten. 
Als je niet zo fit bent kun je besluiten om, om te beginnen af en toe 1 x colosan in te nemen, vlak voordat je gaat slapen. Dit om eerst de ergste blokades op te lossen. Als je dit een paar maal gedaan hebt kun je de kuur van 8 tot 10 dagen starten. Het kan zijn dat na inname van de colosan je na 2 uur heel moe voelt. Neem rust en laat je lichaam zijn werk doen.
 
Colonsan is een goede zachte methode om je darmen te reinigen Je kunt een wat dunnere ontlasting verwachten maar je hoeft niet veel gas te verwachten. De meeste mensen kunnen gewoon hun werk blijven doen. Alhoewel het soms fijn is een wc in de buurt te hebben is het geen noodzaak.
 
Menstruatie en reinigen de menstruatie is al een reiniging op zich, het is niet verstandig om dit tegelijkertijd te onder gaan.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.