De polarizer is een oscillatie antennesysteem, dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, inverteert, hergroepeert en een harmonische energie uitzendt. Het beschermt en optimaliseert. Dat het voor sommigen niet direct te bevatten is dat een simpel systeem zo effectief kan zijn is ons bekend. Wij geven u, mits het product in onberispelijke staat is, dan ook een geld terug garantie binnen een maand na aankoop. 

 

We worden overspoeld met schadelijke straling: magnetrons, televisietoestellen, TL-buizen, tv- en radarstations, microgolf zendtorens, zendmasten, radio- en telefoonapparatuur, computers, het stroomnet, gereedschap en apparaten aangedreven door wisselstroom. De polarizer neutraliseert de straling in voedsel, 

water en andere dranken. Zet de polarizer op een glas water of andere dranken en de smaak verandert. Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog wordt het energieveld (aura) van biologische systemen aangevuld door het wegwerken van belemmerende dissonante vibraties in hun elektrische velden.

 

Diverse meetsystemen, zoals elektro accupunctuur, spiertesten, Prognos, Vega, Voll, methode Knapp en Fotonen, tonen aan dat het biologische systeem van een mens, dier, plant of voedsel, bij het normaliseren van de elektromagnetische omgeving, weer in balans komt. Door de polarizer op het gebied boven de navel te houden (ook wel zonnevlecht genoemd) kan men een vergelijkende meting of test te doen. Veel mensen houden de polarizer op de zonnevlecht en voelen na enige tijd een vorm van ontspanning. Kinderen en dieren reageren hier snel op.

 

De levensveld Polariseerder is een geïsoleerde doos die eenvoudig in het stopcontact kan worden geplaatst. Het bestaat uit diverse resonantie en bevat harmoniserende kristallen. Het heeft in het stopcontact echter geen energie nodig, de levensduur is onbeperkt en het hoeft niet geïnstalleerd of onderhouden te worden.

 

Levensveld polariseerder en de menselijke aura? 

De Polariseerder is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd op het gebied van fysica, elektronica, chemie, biologie, metallurgie en vele ander gebieden. De belangrijkste voor het ontwikkelen van de Polariseerder was de uit Rusland afkomstige wetenschapper George Lakhovsky. Hij is bekend geworden door zijn ontwikkeling van de Multiwave Oscillator die hij samen met Nikola Tesla deed. Zijn proeven met kankercellen geïnfecteerde geraniums zijn zeer bekend. De geraniums die tumoren ontwikkelden werden behandeld met gestemde oscillatie (resonantie) ringen. Resultaat was dat de met tumoren belaste geraniums die een oscillatie ring hadden, gewoon verder groeiden en de tumoren verdwenen. De andere geraniums die ook tumoren hadden, maar geen oscillatie ring stierven langzaam af. Deze geoptimaliseerde techniek met oscillatie ringen zit ook in uw Polariseerder. Uw elektriciteitsnet is een grote antenne waardoor het effect van de oscillatie ringen uw gehele net gebruikt om de levensenergie uit te zenden.

 

Waarom is polarisatie essentieel voor uw gezondheid?  

Omdat biologische systemen elektrisch functioneren met eigen frequenties, zijn de kunstmatige spanningen van de stedelijke elektromagnetische omgeving zeer schadelijk. De vitaliteit wordt afgeremd en er ontstaan “ziekte-symptomen”. Door harmonisering van de elektromagnetische omgeving herstelt de Levensveld Polariseerder de samenhang in de elektrische velden van het lichaam en wordt alle informatie beschikbaar dat van essentieel belang is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire vibraties. Met vernieuwde samenhang en vitaliteit, aangenomen dat alle natuurwetten in acht genomen worden, kan het levensveld de biologische, brioelektrische blauwdruk van het leven - de fysieke tegenhanger produceren zonder symptomen van storing.
 

Hoe is de levensveld polariseerder optimaal te gebruiken?

1. Om de elektrische systemen thuis en op het bedrijf te polariseren, hoeft men de Polariseerder alleen maar in een stopcontact te plaatsen. Het hele bedradingssysteem zal dan een krachtige antenne worden. Harmonieuze vibraties zullen over het gehele perceel worden uitgezonden. De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingsysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is maar één Polariseerder nodig voor elk elektronisch bedradingsysteem, uitzonderingen daar gelaten.

2. Wanneer het elektrische bedradingsysteem in huis geaard is aan de waterleiding, zoals in vele landen ver-eist is, zullen de elektrische patronen van de substanties in het water ook worden gecorrigeerd. Het water zal bezielend worden in plaats van energie afvoerend en de voordelen daarvan zijn groter dan enig commercieel gedistilleerd water dat wij hebben getest.

3. Leg de Polariseerder op pijnlijke lichaamsdelen (haal de Polarizer uit het stopcontact), die vaak onderliggende verstopping van levenskracht duidelijk maken. In een paar minuten per dag kunt u uw levensveld vrij maken van elektrische verstoring en verstopping in de energievloed, wat pijn kan veroorzaken.

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,95
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.